Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
    Кажи на кучето да застане отдясно и ще се изравни
    то даже балансира по завоите, нали си гледал мотори с кошове на състезание
    днес четох, че ходели до тоалетна само в посока север- юг, днес като гледах моето сигурно си е загубило компаса
    Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
      то даже балансира по завоите, нали си гледал мотори с кошове на състезание
      днес четох, че ходели до тоалетна само в посока север- юг, днес като гледах моето сигурно си е загубило компаса
      К'ъв компас бе? Явно скоро не си му ъпгрейдвал GPS - а

159 1.8 MPI
      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Първоначално публикувано от lordliness Покажи съобщение
        сега погледнах моята, като че ли от ляво разтоянието е по малко, ама аз имам там акумулатор 100 ач.
        То и при мен е 100Ah и то на 20-на дни,сигурно че е още пресен и тежи повече отляво.

Comment

• Първоначално публикувано от Bobiuzunov Покажи съобщение
          То и при мен е 100Ah и то на 20-на дни,сигурно че е още пресен и тежи повече отляво.
          моята ходова част е идеална, преди месец я гледах, сигурно и твоята е така, много важно като има 1 см. разлика

---------- Post added at 22:19 ---------- Previous post was at 22:18 ----------

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение
          К'ъв компас бе? Явно скоро не си му ъпгрейдвал GPS - а
          то е по- стар модел

Comment

• Колеги искам да си направя нов ключ, въпроса ми е след това как да задействам централното, мисълта ми е някакво дистанционно може ли да се обучи от стария ключ, да отключва колата?
            Alfa 166jtd,1999

Comment

• Първоначално публикувано от Megadet Покажи съобщение
              Колеги искам да си направя нов ключ, въпроса ми е след това как да задействам централното, мисълта ми е някакво дистанционно може ли да се обучи от стария ключ, да отключва колата?
              От стария ключ - по-скоро не. Но може приемника да се обучи да приема команди от нов ключ. За целта е необходима съответната апаратура и кода с който приемникът се привежда в състояние на обучение.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колега а може ли да се замени жълтата кутийка за централното с друг модул за централно с дистанционно?
                Alfa 166jtd,1999

Comment

• Жълтата кутийка е просто управлението на централното и няма кой знае колко общо с приемника.
                  Ако има проблем с нея, не е много трудно тя да се подмени с друг подобен модул, както и към нея да се свърже друг приемник от дистанционно.

159 1.8 MPI
                  166 2.0 TS (ex)

Comment

• Колега Eco, сам мога ли да свържа модул за централно заключване, сложна ли е процедурата?
                    Alfa 166jtd,1999

Comment

• Не би трябвало да е проблем да направиш това, с малко помощ от форума
                      Но кое налага това? Изобщо не работи централното (с ключ в ключалките или чрез задействане на бутоните на вратите), или не работи с дистанционното?

159 1.8 MPI
                      166 2.0 TS (ex)

Comment

• Оригиналния ключ работи но искам да си направя нов понеже стария е доста очукан, ключаря каза че може само ключ да направи но не и да се отключва дистанционно?
                        Alfa 166jtd,1999

Comment

• Това означава, че не трябва да се сменя модула на централното а да се мисли единствено за приемника на дистанционното. Според мен вариантите са няколко:

1 - Обучава се приемника да приема команди от новия ключ.

2 - Старият приемник се подменя с нов, който върви в комплект с няколко дистанционни а добавянето на ново дистанционно не е трудно и не е свързано със сериозни разправии и разходи.

3 - Старият приемник си остава, но се добавя нов, който върви със съответните дистанционни. Така двата приемника работят заедно.

.......

Нов приемник с нови дистанционни струва около 50 лв, като всяко ново дистанционно е около 15.

159 1.8 MPI
                          166 2.0 TS (ex)

Comment

• а защо не полираш стария си ключ?

Comment

• Самата кутия на стария ключ е счупена и изглежда доста кофти, ключа е с един бутон! От къде мога да закупя нов приемник с нови дистанционни и сложен ли е монтажа?
                              Alfa 166jtd,1999

Comment

• Примерно това.
                                Добре е да се обърне внимание на защитата на въздушния протокол.

159 1.8 MPI
                                166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                                X